Gazduire web site premium

Istoric

Fetih 1453 (2012)

Titlu: Fetih 1453 (2012)
Genul: Acțiune, Aventură, Dramă, Istoric, Război
Regizor: Faruk Aksoy
Actori: Devrim Evin, Ibrahim Celikkol, Dilek Serbest
Durata: 160 minute
Nota IMDB: 8.3
Data lansarii filmului (Romania): n/a

Descrierea Filmului Fetih 1453 (2012)

După mulți ani de asuprire din partea Imperiul Otoman care în 1453 i-a izgonit pe toți locuitorii Constantinopolului, un sultan ambițios în persoana lui Mehmed II-lea va duce o campanie măreață pentru eliberarea Constantinopolului de sub robia otomanilor. Până să ajungă la porțile propriei cetăți, sultanul Mehmed II-lea va trebui să treacă peste multe pericole care îi vor ingreuna și mai mult misiunea pe care a jurat să o ducă la bun sfârșit .Vestea campaniei sale împotriva imperiului a ajuns și la urechiile lui Uluibatli Hasan care va încerca să impiedice oastea condusă de Mehmed și să ajungă la Constantinopol prin orice mijloc posibil. Feith 1453 este un film care evocă istoria secolului și multele războaie purtate contra Imperiului Otoman .
Vezi Trailerul Filmului »

Termeni Cautati:

1066 (2012) Filme istorice 2012

Titlu: 1066 (2012)
Genul: Război, Istoric, Dramă, Aventură, Acțiune
Regizor: Robin Jacob
Actori: Kate Maberly, Hazel D’Jan, Ian Whyte
Durata: n/a
Nota IMDB: n/a
Data lansarii filmului (Romania): n/a

Descrierea Filmului 1066 (2012)

Anul 1066 este cel mai faimos din istoria Angliei.Acesta este anul în care Anglia a fost invadată de două ori și în care s-au dat trei bătălii mari și sângeroase.Temutul și înțeleptul rege nordic Harald Hardaada conduce o armată de invazie în nordul Angliei și, la mijlocul lunii septembrie îi ia prin surprindere pe englezii care se așteptau ca Harald să invadeze coasta de sud. Surprins de viclenia și curajul vikingilor, regele Harold Godwinson mărșăluiește în forță spre nord pentru a stopa această invazie majoră și neașteptată.
Vezi Trailerul Filmului »

Termeni Cautati:

Red Tails (2012)

Titlu: Red Tails (2012)
Genul: Război, Istoric, Dramă, Aventură, Acțiune
Regizor: Anthony Hemingway
Actori: Terrence Howard, Nate Parker, Tristan Wilds
Durata: 110 minute
Nota IMDB: 5.9
Data lansarii filmului (SUA): 20 Ianuarie 2012

Descrierea Filmului Red Tails (2012)

Inspirata din evenimente reale petrecute în anul 1944, in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, drama de actiune “Red Tails” relateaza povestea pilotilor afro-americani ce au facut parte din programul de antrenament Tuskegee si au fost fortati sa lupte zi de zi cu prejudecatile rasiale si discriminarea atat in localitatile lor de bastina, cat si in sanul armatei, fiind retinuti la baza militara si impiedicati sa isi demonstreze calitatile de aviatori de top, desi camarazii lor albi erau inclusi in escadrilele combatante dupa numai trei luni de antrenament.
Vezi Trailerul Filmului »